Verhuurvoorwaarden

 1. Verhuur producten dienen door de huurder zelf opgehaald te worden in de City- of Superstore. Hierbij vragen wij een geldig Nederlands legitimatiebewijs én een opdrachtnummer. Let Op: Geen verblijfsvergunning en geen rijbewijs 
 2. De huurder dient 18 jaar of ouder te zijn. 
 3. Verhuur producten kunnen niet opgestuurd worden. 
 4. Borg bedraagt 15% van de nieuwwaarde van het product (exclusief btw.) per gehuurd artikel. 
 5. De betaalde borg wordt na de verhuurperiode teruggestort op een Nederlands bankrekeningnummer. Wij kunnen de borg niet contant uitkeren. 
 6. Verhuurproducten blijven ten alle tijden eigendom van Kamera Express. 
 7. Reserveren van producten kan enkel via de website. 
 8. Maximaal 24 uur voor aanvang van de verhuur kan de reservering nog geannuleerd worden. Bij te laat of verkeerd afmelden, zal 10% van het verhuurbedrag in rekening gebracht worden. 
 9. De verhuurperiode van Test een Lens is één week, alle prijzen zijn hier ook op gebaseerd. 
 10. De verhuurperiode van Test een EOS R/RP zijn 3 dagen.  
 11. Binnen de afgesproken periode dient het gehuurde artikel opgehaald en retour gebracht te worden. Voor elke opvolgende 24 uur, wordt 10% van het verhuurbedrag in rekening gebracht.
 12. De huurder is verantwoordelijk voor het deugdelijke gebruik van de verhuurde producten. Eventuele schades (reparatiekosten) en diefstal (nieuwwaarde vervangend product) zullen op de huurder worden verhaald, of zijn of haar aansprakelijkheidsverzekering. Verzekerd verhuren is niet mogelijk. 
 13. Bij schade of niet compleet retourneren, zal de borg vastgehouden worden tot de goederen werkend en compleet retour is/zijn, of de ontbrekende accessoires worden in rekening gebracht. Later terug brengen van accessoires is niet toegestaan en zullen direct in rekening worden gebracht.
 14. Indien er op enig moment getwijfeld wordt aan de kredietwaardigheid en zorgvuldigheid van de klant, kan Kamera Express besluiten, zonder overleg op elk willekeurig moment om niet tot verhuur over te gaan van de gereserveerde producten of het borg bedrag aan te passen. 
 15. Kamera Express is niet aansprakelijk voor gevolgschade, welke de klant of een derde mocht lijden, hieronder mede begrepen bedrijfsschade, milieuschade en immateriële schade. 
 16. Deze voorwaarden zijn ten alle tijden onderhevig aan verandering en kunnen voor de verhuur verandert worden, zonder notificatie. Voorwaarden zoals afgeleverd op de dag van de verhuur zijn definitief.
 17. De actie en bijbehorende actiecodes van Test een Lens zijn geldig tot en met 30-04-2019, hierna kunnen er geen verhuur verzoeken meer worden ingediend. 
 18. De uiterste verhuurdatum van Test een Lens is 31-08-2019, hierna worden er geen lenzen meer verhuurd.